Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tren görmek

Rüyada beyaz tren görmek

Rüyada beyaz tren görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tren gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada beyaz tren görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz trene binmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tren çarpması görmek mutluluk dolu haberler alacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tren yolculuğu görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, makbul olmayan işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada treni durdurmak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tren metro görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buharlı tren görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tren ve ray görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments