Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta tesbih görmek

Rüyada tahta tesbih görmek

Rüyada tahta tesbih görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, bir yere taşınmaya, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta tesbih gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Rüyada tahta tesbih görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına tesbih vermek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada tesbih kopması görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada tesbih saymak yüzünü güldüreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine tesbih vermek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tesbih dağıldığını görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih taşı görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada toplu tesbih görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments