Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına tesbih vermek

Rüyada başkasına tesbih vermek

Rüyada başkasına tesbih vermek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada başkasına tesbih vermek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin.

Rüyada tesbih dağıldığını görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada bir erkekten tesbih almak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı tesbih görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kötü günler görüleceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına inanılır.

Rüyada tesbih kaybetmek kişinin şifa bulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Rüyada tesbih hediye edildiğini görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli tesbih görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Rüyada tesbih satmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada tesbih toplamak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments