Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teknenin su aldığını görmek

Rüyada teknenin su aldığını görmek

Rüyada teknenin su aldığını görmek iyi geçim halinde kalacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teknenin su aldığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilir veya sevdiğiniz kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada teknenin su aldığını görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, işin düzeltileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su alan tekne görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada su aldığını görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Rüyada geminin su aldığını görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada evin su aldığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada su bardağı aldığını görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, masrafların altında kalacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine delalettir.

Rüyada duvarın su aldığını görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına inanılır.

Rüyada sandalın su aldığını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments