Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarak hediye almak

Rüyada tarak hediye almak

Rüyada tarak hediye almak dürüst bir şekilde yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerini büyüteceğine, yıkılacağına işarettir.

Rüyada tarak hediye almak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Rüyada tarak hediye almak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada hediye tarak almak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Rüyada saç ve tarak görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dişleri kırık tarak görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, güzel bir iş fırsatına rivayet eder.

Rüyada tarak yakmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta tarak görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet eder.

Rüyada elinde tarak görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine tabir olunur.

Rüyada sık dişli tarak görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hüsrana uğratacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments