Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta sini görmek

Rüyada tahta sini görmek

Rüyada tahta sini görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, doğru haber almaya, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tahta sini gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canının sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada tahta sini görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakır sini görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sini taşımak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek sinisi görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işarettir.

Rüyada sini tepsi görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı delalet eder.

Rüyada sofra sinisi görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş sini görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına alamet eder.

Rüyada sini almak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments