Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çitos yemek

Rüyada çitos yemek

Rüyada çitos yemek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çitos yemek gördüyseniz:

  • Sağlığınız konusuna özen gösterin.

Rüyada çitos yemek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, prestij sahibi olunacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada çitlenbik ağacı görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına yorulur.

Rüyada demir çit görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çit yapmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet eder.

Rüyada çekirdek çitleyen birini görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, büyük bir gelir toplayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada çitten geçmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada çitlek görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çitlenmiş çekirdek görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments