Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta atmak

Rüyada tahta atmak

Rüyada tahta atmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, sevilen birinin geleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta atmak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada tahta atmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtaya imza atmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Rüyada tahta oymak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tahta sopa görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada tahtanın üzerinde yürümek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, başarılarının artacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada tahta rendelemek yeni işlere ve projelere gireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kırık tahta görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada tahta kova görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments