Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta rendelemek

Rüyada tahta rendelemek

Rüyada tahta rendelemek daha fazla gelire kavuşacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta rendelemek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri anında kendi planlarınızda kullanabilir, buna göre stratejiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada tahta rendelemek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, çok zor günler geçirileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuç rendelemek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan rendelemek büyük bir üzüntü yaşayacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada sarımsak rendelemek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada kabak rendelemek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada soğan rendelemek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Rüyada limon rendelemek iftiraya uğrayacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalet eder.

Rüyada elma rendelemek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments