Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtaya imza atmak

Rüyada tahtaya imza atmak

Rüyada tahtaya imza atmak görme ve alma şansına sahip olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kişinin afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahtaya imza atmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Rüyada tahtaya imza atmak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine delalettir.

Rüyada nikah imzası atmak sorunlarını çözeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah için imza atmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada birinin yerine imza atmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada evlilik imzası atmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada iş için imza atmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bir kağıda imza atmak şüpheli bir olay yaşanacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada imza atmak evinin geçiminin zorlaşacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments