Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taha ismini duymak

Rüyada taha ismini duymak

Rüyada taha ismini duymak uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, ticaret ehli kimse olacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada taha ismini duymak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Rüyada taha ismi duymak rakiplerine yenileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taha ismini duymak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahiyyat okumak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahiyyatta oturmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahan görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahınlı ekmek görmek önemli işlere imza atacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına işarettir.

Rüyada mezar ta görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, ekmeğinin de artacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada tazmanya canavarı görmek kısmetlerin artacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments