Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahiyyat okumak

Rüyada tahiyyat okumak

Rüyada tahiyyat okumak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahiyyat okumak gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalıp, akışına bırakmanızda fayda var.

Rüyada tahiyyat suresi okumak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahiyyat okumak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada taha suresi okumak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada taha suresini okumak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada namazda tahiyyat okumak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına inanılır.

Rüyada tahnal görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yol alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahiyyatta oturmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada taha ismi duymak gelirinin de artmayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments