Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahiyyatta oturmak

Rüyada tahiyyatta oturmak

Rüyada tahiyyatta oturmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kısmetlerinin artacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada tahiyyatta oturmak gördüyseniz:

  • Belli konularla başarılı şekilde ilerleyebilmek için neler olup bittiğini net şekilde anlamanız gerekiyor.

Rüyada tahiyyatta oturmak iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Rüyada taza fasulye görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işarettir.

Rüyada mezar ta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet eder.

Rüyada tahan görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına inanılır.

Rüyada tahınlı pide görmek başının derde gireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahiyyat suresi okumak eğlenceli zamanlar geçireceğine, sıkıntılara neden olacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taha ismi duymak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ta görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments