Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahan görmek

Rüyada tahan görmek

Rüyada tahan görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, kararlar alacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, mutlu ve huzurlu biri olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada tahan gördüyseniz:

  • Bazı olaylara şüpheyle yaklaşılmasında, gerçeklerin kontrol edilerek kabullenilmesinde veya güvenilmez kişilerin sözlerine göre hareket edilmemesinde fayda var.

Rüyada namazda tahiyyat okumak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hatalı yollara sapılacağına, sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada tahiyyatta oturmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalettir.

Rüyada taha suresi okumak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Rüyada taza fasulye görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Rüyada tahınlı ekmek görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taha suresini okumak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, büyük bir aşk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezar ta görmek gelecekte yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanus ta yüzmek hayırlı bir evlat olacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments