Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ta görmek

Rüyada mezar ta görmek

Rüyada mezar ta görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar ta gördüyseniz:

  • Değişken tavırlarınız bazılarının kafasını karıştırırken bazı kişilerin heyecanlandırabilir.

Rüyada mezar ta görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada taha ismi duymak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taha suresini okumak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada tahnal görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tahiyyat suresi okumak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada okyanus ta yüzmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahınlı ekmek görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada tahınlı pide görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments