Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tadı bozuk su içmek

Rüyada tadı bozuk su içmek

Rüyada tadı bozuk su içmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada tadı bozuk su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada tadı bozuk su içmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz suyunun tadına bakmak elindeki işi rayına oturtacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, bundan hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuz tadı almak mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tattoo görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işarettir.

Rüyada içkinin tadına bakmak yokluk nedir bilmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada kan tadı almak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada ekşi tat almak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, hayattan elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tat almak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments