Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tattoo görmek

Rüyada tattoo görmek

Rüyada tattoo görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sorunların artacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, zengin için yoksulluğa, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tattoo gördüyseniz:

  • Yardım teklifinde bulunmanız, size danışan kişilere fikir vermeniz ya da bilginizi paylaşmanız veya belli pozisyonlara gönüllü olmanız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada deniz suyunun tadına bakmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işarettir.

Rüyada kan tadı almak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işarettir.

Rüyada şarabın tadına bakmak geniş bir rızka kavuşacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki tadı almak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatli kabak görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada içki tadına bakmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işarettir.

Rüyada rakının tadına bakmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada tadı bozuk su içmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments