Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz tadı almak

Rüyada tuz tadı almak

Rüyada tuz tadı almak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet eder.

Rüyada tuz tadı almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Rüyada tuz tadı almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi tat almak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki tadı almak ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi sütünün tadına bakmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada tattoo görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada içkinin tadına bakmak yol alacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tat almak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye tatli vermek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments