Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tat almak

Rüyada tat almak

Rüyada tat almak kısmetli bir yıl geçirileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, uğranılan zararların telafi edileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada tat almak gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada tatli kabak görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada deniz suyunun tadına bakmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, evlatlarından hayır bulacağına delalettir.

Rüyada ölüye tatli vermek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Rüyada içkinin tadına bakmak iyiliklerden yüz çevirmeye, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada tat almak aydınlanacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada içki tadı almak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işarettir.

Rüyada balın tadına bakmak işlerin günden güne daha da artacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, manevi mutluluğu tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuz tadı almak bütçesinin genişleyeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments