Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken ezan sesi duymak

Rüyada namaz kılarken ezan sesi duymak

Rüyada namaz kılarken ezan sesi duymak aydınlık bir yola çıkılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken ezan sesi duymak gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Rüyada namaz kılarken ezan sesi duymak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kıl diye ses duymak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işarettir.

Rüyada camide ezan sesi duymak hediyeler ve elbiseler alınacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalet eder.

Rüyada akşam ezanı sesi duymak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına tabir olunur.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya tabir olunur.

Rüyada evde ezan sesi duymak sıkıntıların aşılacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sabah ezan sesi duymak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments