Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının tabutunu görmek

Rüyada babasının tabutunu görmek

Rüyada babasının tabutunu görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, onları okula göndereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, mal mülk kazanacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu gördüyseniz:

  • Mantıklı değişiklikler üzerinde durulmasında fayda var.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, büyük maddi kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu taşımak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın tabutunu görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını tabutta görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, o işten ekmek yiyeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işaret eder.

Rüyada ölen babasını tabutta görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments