Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabu oynamak

Rüyada tabu oynamak

Rüyada tabu oynamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabu oynamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada tabu oynamak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada şeytanla oyun oynamak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada to oynamak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada şemmame oynamak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada piyango oynamak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işsizin iş bulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına yorulur.

Rüyada cimende top oynamak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret eder.

Rüyada küçük yılanla oynamak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada amerikan futbolu oynamak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, insanlarla tartışacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments