Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanla oyun oynamak

Rüyada şeytanla oyun oynamak

Rüyada şeytanla oyun oynamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada şeytanla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada şeytanla oyun oynamak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada efe oyunu oynamak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle oyun oynamak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, onların başarıları ile övüneceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada video oyunu oynamak maneviyatın da zenginleşeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla oyun oynamak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, zorlukların giderileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada aslanla oyun oynamak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada halay oyun oynamak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, karamsar ve umutsuz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments