Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadan vurulmak

Rüyada arkadan vurulmak

Rüyada arkadan vurulmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada arkadan vurulmak gördüyseniz:

  • Başkalarının problemlerine karışmamanızda veya sizin katkınızı hak etmeyen gruplara dahil olmamanızda fayda var.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek can sıkıntısının sona ereceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada arkadan vurulmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, elinin darlık görmeyeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadan vurulduğunu görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan silahla vurulmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, eksiklerinin farkına varacağına alamet eder.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak iç sıkıntısına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada silahla arkadan vurulmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadan görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments