Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancalı birinden kaçmak

Rüyada tabancalı birinden kaçmak

Rüyada tabancalı birinden kaçmak kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, maddi açıdan ferahlamaya, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, ondan şifa göreceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işarettir.

Rüyada tabancalı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Rüyada tabancalı birinden kaçmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada tabancadan kaçmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işarettir.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalet eder.

Rüyada tabanca satmak kazancının da azalacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına işarettir.

Rüyada tabanca kaybetmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tabanca sıkmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasında tabanca görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, yaptığı hataları düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments