Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancalı adam görmek

Rüyada tabancalı adam görmek

Rüyada tabancalı adam görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, yükseldikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancalı adam gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda farklı davranmaları, bazı yanlışlarını görmeleri veya bazı konularda girişimlerde bulunmaları için uyarmak ya da ikna etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada tabancalı adamlar görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, iş projelerinin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada tabancayla adam öldürmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, tatsız haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada tabancayla adam yaralamak moralini ve neşesini kaybedeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada tabancalı adam görmek hakkını alacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada tabancayla vurulmak rızık bolluğu içinde olacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada tabanca patlatmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments