Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca patlaması görmek

Rüyada tabanca patlaması görmek

Rüyada tabanca patlaması görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca patlaması gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Rüyada tabanca patlaması görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına yorulur.

Rüyada tabanca patlatmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın lastiğini patlamış görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlamadan kurtulmak huzurlu hissedileceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada havai fişek patlaması görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kamyon patlaması görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalettir.

Rüyada patlamış mısır görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments