Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kamyon patlaması görmek

Rüyada kamyon patlaması görmek

Rüyada kamyon patlaması görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sözlerinden çıkmayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, yeni alanlara yöneleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalettir.

Rüyada kamyon patlaması gördüyseniz:

  • Hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir veya görünmeyen riskler veya endişe yaratan durumlar gerçek olabilir.

Rüyada kamyon patlaması görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Rüyada patlamış tekerlek görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tüpün patlamasını görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet eder.

Rüyada silah patlaması duymak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada volkan patlaması görmek aileden ayrı kalınacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının patlamasını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde patlamalar görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada patlamış su görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments