Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde tabanca görmek

Rüyada ölünün elinde tabanca görmek

Rüyada ölünün elinde tabanca görmek üzgün olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada ölünün elinde tabanca gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızla daha iyi anlaşmanıza karşılık bir ya da daha fazla arkadaşınızla aranız daha soğuk olabilir.

Rüyada ölünün elinde tabanca görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, dinini yaşayacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde tabanca görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, geçineceğine tabir olunur.

Rüyada elinde tabanca almak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına yorulur.

Rüyada başka birinin elinde tabanca görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada elinde tabanca olduğunu görmek huzurlu günler görüleceğine, elinin darda kalmayacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Rüyada tabancayı eline almak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada birinin elinde tabanca görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi sorunlarının artacağına, üzüleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde tabanca görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments