Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak bulduğunu görmek

Rüyada tabak bulduğunu görmek

Rüyada tabak bulduğunu görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, başka işler deneyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak bulduğunu gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada tabak bulduğunu görmek hakkını yedirtmeyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada tabak bulmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada fincan tabağı görmek yeni bir işe girileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalettir.

Rüyada bir tabak tatlı yemek başarısının artacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı tabak görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına işarettir.

Rüyada kırılmış tabak görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski tabak görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Rüyada tabağını doldurmak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments