Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta şeker görmek

Rüyada tabakta şeker görmek

Rüyada tabakta şeker görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, mali olarak küçüleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada tabakta şeker gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler daha fazla para kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada tabakta şeker görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada şeker tabağı görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işarettir.

Rüyada tabakta meyve görmek kendi işinin sahibi olunacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada tabaktan yemek yemek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabağa tatlı koymak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hasta ise iyileşeceğine delalettir.

Rüyada tencere tabak görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, problemlerini çözeceğine alamet eder.

Rüyada tabakta yemek görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, düzeninin yıkılmayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada tabak kırıkları görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments