Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta meyve görmek

Rüyada tabakta meyve görmek

Rüyada tabakta meyve görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Rüyada tabakta meyve gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada tabakta meyve yemek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabakta meyveler görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada bir tabak meyve görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine işaret eder.

Rüyada meyve tabağı hazırlamak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta meyve görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada tabak içinde pilav görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, zorluğa düşeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tabak pilav görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına inanılır.

Rüyada yeni tabak almak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments