Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta yemek görmek

Rüyada tabakta yemek görmek

Rüyada tabakta yemek görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta yemek gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Rüyada beyaz yemek tabağı görmek sözlerinden çıkmayacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına delalet eder.

Rüyada iki tabak yemek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, kolay yollardan kazanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalettir.

Rüyada tabakla yemek vermek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına alamet eder.

Rüyada biriyle aynı tabaktan yemek yemek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tabakta balık yemek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bir tabak pilav yemek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabakta bal yemek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına yorulur.

Rüyada cam tabak yemek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments