Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta kavun görmek

Rüyada tabakta kavun görmek

Rüyada tabakta kavun görmek yetkili bir göreve atanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tabakta kavun gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Rüyada tabakta kavun görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada acı kavun yemek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kavun çekirdeği yemek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz satmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına tabir olunur.

Rüyada karpuz kavun ekmek sorunlarını gidereceğine, itibar edineceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kavun satmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına yorulur.

Rüyada manavdan kavun almak büyük başarılara işlere imza atılacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, lüks şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinden kavun almak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments