Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun satmak

Rüyada kavun satmak

Rüyada kavun satmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, büyük bir projeye girileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavun satmak gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Rüyada kavun satmak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz satmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş kavun görmek kudretinin yerine geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada bahçede kavun görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yürek yakan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada olmamış kavun görmek geçiminin kolaylaşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada kavun turşusu görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kavun görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kavun yemek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments