Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta hurma görmek

Rüyada tabakta hurma görmek

Rüyada tabakta hurma görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, Tövbe Edeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada tabakta hurma gördüyseniz:

  • Belli bir işlemi ya da muameleyi yapılandırmayı sağlayacak bir görüşünüz varsa açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada bir tabak hurma görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Rüyada tabakta hurma görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada zemzem ve hurma görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına inanılır.

Rüyada yaş hurma görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada acve hurması yemek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurma yemek zemzem içmek sıhhat ve huzur bulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada hurma ağacından hurma yemek güzel ve önemli işler yapacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada hurma tatlısı yemek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments