Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma tatlısı yemek

Rüyada hurma tatlısı yemek

Rüyada hurma tatlısı yemek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hurma tatlısı yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere, evinize veya ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada hurma tatlısı yemek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada hurma tatlısı görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ham hurma yemek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada domates hurması yemek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hac hurması yemek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, işlerin bozulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada acve hurması yemek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan hurma yemek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments