Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma yemek zemzem içmek

Rüyada hurma yemek zemzem içmek

Rüyada hurma yemek zemzem içmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kötü haberlerin alınacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada hurma yemek zemzem içmek gördüyseniz:

  • Bir ailevi sorun ya da duygusal ilişkilerinizdeki gelişmeler sizi engelleyebilir.

Rüyada hurma yemek zemzem içmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada zemzem ve hurma görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurma ve zemzem görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, bedeninin şifa bulacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zemzem suyunu içmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Rüyada zemzem içmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada zemzem suyu içmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet eder.

Rüyada hacca gidip zemzem suyu içmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet eder.

Rüyada kabede zemzem içmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments