Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zemzem ve hurma görmek

Rüyada zemzem ve hurma görmek

Rüyada zemzem ve hurma görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada zemzem ve hurma gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Rüyada hurma yemek zemzem içmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hurma ve zemzem görmek çektiği zorlukların biteceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada zemzem ve hurma görmek gelirin tükeneceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zemzem doldurmak iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kabede zemzem suyu içmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, özel muamele göreceğine yorulur.

Rüyada zemzem suyu içmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada zemzem suyu almak rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına yorulur.

Rüyada hacca gitmek zemzem içmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments