Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak kırıldığını görmek

Rüyada tabak kırıldığını görmek

Rüyada tabak kırıldığını görmek umduğunu bulamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatının alt üst olacağına, çaresizleşeceğine, hayalkırıklığı duyacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işarettir.

Rüyada tabak kırıldığını gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Rüyada kırılan tabak görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işarettir.

Rüyada tabak kırılmak işlerinin tutacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada cam tabak kırılması görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış tabaklar görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına işarettir.

Rüyada tabak kırıldığını görmek inancından sapacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış tabak görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments