Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış tabak görmek

Rüyada kırılmış tabak görmek

Rüyada kırılmış tabak görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış tabak gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tabak kırılması görmek amaçlarına ulaşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, insanları kıracağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada cam tabak kırılması görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış tabak görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, verimin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış tabaklar görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işarettir.

Rüyada kırılan tabak görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada tabak kırıldığını görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments