Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta pişmiş balık görmek

Rüyada tabakta pişmiş balık görmek

Rüyada tabakta pişmiş balık görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, geçim derdine gireceğine işaret eder.

Rüyada tabakta pişmiş balık gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada tabakta pişmiş balık görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, bir ömür olacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tabakta pişmiş et görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada tabakta çiğ balık görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada tabağın içinde balık görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, maddi durumun düzeleceğine işarettir.

Rüyada bir tabak balık görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada tabakta kızarmış balık görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabak içinde balık görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada tabakta balık görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments