Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taba renk görmek

Rüyada taba renk görmek

Rüyada taba renk görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taba renk gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Rüyada taba renk görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, büyük hatalar yapacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada taba rengi çizme görmek müjdeli haberler alınacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli ev görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, beklenilen takdiri alacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet eder.

Rüyada renkli gözlü olduğunu görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada turuncu renkli ayakkabı görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, dualarının karşılığını göreceğine delalettir.

Rüyada gözleri renkli bebek görmek makam sahibi olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte kusmak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Rüyada renk körü olduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments