Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taba rengi çizme görmek

Rüyada taba rengi çizme görmek

Rüyada taba rengi çizme görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taba rengi çizme gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Rüyada taba rengi çizme görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taba renk görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hayırlı haberler alacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulur.

Rüyada krem rengi çizme giymek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çizme almak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah çizme almak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan çizmesi görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağında çizme görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çizme giymek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments