Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde para görmek

Rüyada suyun üstünde para görmek

Rüyada suyun üstünde para görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ticaretinin gelişeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sorunların tarihe karışacağına, donanımlı kılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun üstünde para gördüyseniz:

  • Kendi başınıza ilerlemeniz gerekebilir.

Rüyada suyun üstünde para görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa üstünde para görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada karın üstünde para görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, hayatının karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada para üstünü fazla almak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada para üstünü alamamak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada masanın üstünde para görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstünde para görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada suyun üstünde uçtuğunu görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments