Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde uçtuğunu görmek

Rüyada suyun üstünde uçtuğunu görmek

Rüyada suyun üstünde uçtuğunu görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, dertlerine derman arayacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalet eder.

Rüyada suyun üstünde uçtuğunu gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Rüyada suyun üstünde uçtuğunu görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde uçtuğunu görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde uçtuğunu görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyin üstünde uçtuğunu görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun üzerinde uçtuğunu görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçsuz bucaksız su görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada su üstünde namaz kılmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments