Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun kenarinda oturmak

Rüyada suyun kenarinda oturmak

Rüyada suyun kenarinda oturmak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hak yolundan ayrılacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada suyun kenarinda oturmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor.

Rüyada su kenarında oturmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada suyun kenarinda oturmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına tabir olunur.

Rüyada göl kenarında oturmak sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, geriye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada deniz kenarında oturmak sevinçli ve güzel haberler alacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir kenarında oturmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada mezar kenarında oturmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada deniz kenarında evde oturmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ırmak kenarında oturmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, memur ise terfi edeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments