Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kenarında oturmak

Rüyada su kenarında oturmak

Rüyada su kenarında oturmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalettir.

Rüyada su kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Size göre normal olarak nitelenebilecek sözler veya girişimler karşı taraf tarafından abartılı veya aşırı bulunabilir.

Rüyada suyun kenarinda oturmak güç, kudret ve iman sahip olacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada su kenarında oturmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, makam sahibi olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz kenarında oturmak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, elde bulunan imkânların artacağına alamet eder.

Rüyada pencere kenarında oturmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir kenarında oturmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çay kenarında oturmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada gölün kenarında oturmak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına yorulur.

Rüyada dere kenarında oturmak deneyim kazanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments