Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi çağırmak

Rüyada kedi çağırmak

Rüyada kedi çağırmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada kedi çağırmak gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada kedi çağırmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çağırdığını görmek işlerinin günden güne azalacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada eşini çağırmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, mal kaybına uğrayacağına, birikiminin artacağına delalettir.

Rüyada bağırıp çağırmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işarettir.

Rüyada kızını çağırmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Rüyada babayı çağırmak sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini ismiyle çağırmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, arkasından iyi konuşulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anneyi çağırmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments