Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin içinde kurt görmek

Rüyada zeytin içinde kurt görmek

Rüyada zeytin içinde kurt görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, istediği makama geleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin içinde kurt gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada zeytinin içinde kurt görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, maddi zararının giderileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada zeytin içinde kurt görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu zeytin görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış zeytin görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu zeytin yemek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek borçlarının artacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada zeytin kurdu görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde zeytin görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments